Quesd NV’nin 5 Nisan itibariyle The Cronos Group‘un bir parçası olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Cronos Grubu, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 4,500’den fazla çalışanı ile Belçika’nın en büyük teknoloji grubudur.

SoccerLAB ve iştiraki TennisLife (QuESD NV) yıllardır profesyonel spor kulüplerine ve organizasyonlara yetenek yönetimiyle başarılı bir şekilde yardımcı olmuştur. The Cronos Group ile yapılan işbirliği sayesinde SoccerLAB daha yüksek bir vitese geçmeyi umuyor. Bu işbirliği, müşterilerine oyuncuları hakkında daha fazla bilgi ve anlayış sunmalarını sağlayacaktır. Böylece, daha fazla uluslararası büyümeye izin veren bir sıçrama tahtası oluşturulur. Cronos Grubu yine bu kez inovasyona odaklanıyor, bu kez veri analizi, yapay zeka ve sporun kavşağında.

“Cronos Grubunun bir parçası olduğumuz için mutluyuz. SoccerLAB uluslararası olarak başarılı ve bu bize daha hızlı büyüme fırsatı veriyor. Spor dünyasında veri kullanımı gün geçtikçe daha önemli hale geliyor. Futbola ek olarak, TennisLife ile, diğer sporlara doğru genişlemenin ilk adımlarını attık. Cronos Grubu’n desteğine teşekkür ederiz, sayesinde daha yüksek bir hıza çıkabiliriz” Eddy Schuurmans & Jim kunnen – SoccerLAB Kurucuları.

“Spor dünyasında verilerin kullanımı günden güne daha önemli hale geliyor. SoccerLAB, daha fazla odaklanmak istediğimiz geniş spor hikayemize yenilik, teknoloji ve spor bilimiyle katkıda bulunuyor. Bugün bir grup olarak, veri analizi ve yapay zekaya büyük önem vermekteyiz. Bunun için ilgili verilere ihtiyacınız var. SoccerLAB, başlayabileceğimiz verileri bize sunar. Bu şekilde, spor kulüplerine oyuncuları hakkında daha fazla bilgi verebiliriz” diyor Wron Vanden Driessche, The Cronos Group. 

SoccerLAB, Hasselt Üniversitesi‘nin başarılı bir ürünüdür. Cronos Grubu, Limburg iştiraki Wingmen aracılığıyla bir süredir Hasselt Üniversitesi ile birlikte çalışmaktadır ve bu işbirliği bir sonraki mantıklı adımdır.

“Wingmen, Limburg’da girişimciler için sağlam bir sıçrama tahtası sunuyor. Hasselt Üniversitesi ile birlikte, belirli alanlar içinde veri analizi, bilim ve girişimcilik gibi bazı şeyleri bir araya getiriyoruz” diye açıklıyor, Ann Simons, Wingmen Kurucusu.

SoccerLAB and TennisLife Hakkında

SoccerLAB & TennisLife, kulüpler, akademiler ve federasyonlar tarafından kullanılan yönetim yazılımı programlarıdır. Yeni teknolojiler kullanarak, kulüpler oyuncularını ve yetenekli genç oyuncularını daha iyi takip edip geliştirebilirler. Oyuncuların, takımların, maçların ve antrenmanların video ve veri analizini merkezi olarak yöneterek spor kulüplerini daha başarılı hale getirirler.

SoccerLAB, Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven, Club Brugge ve Qatar Aspire Academy gibi kulüpleri 10 yılı aşkın bir süredir destekliyor. Hollanda Tenis Federasyonu, yetenekli sporcularının performansını TennisLife kullanarak izliyor.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Related Post

Post Not Found.