SoccerLAB wint Fifex Award

SoccerLAB is in de prijzen gevallen met de award voor ‘Best Football Training Technology of the year’ op Fifex, een ‘football industry & exhibition forum’ in Turkije. De prijs werd overhandigd door Ergün Penbe, voormalig speler van Galatasaray en UEFA Cup winnaar, aan Koen Beyen van SoccerLAB.

Fifex voetbalindustrie awards is een ceremonie waar bedrijven die in de voetbalindustrie werkzaam zijn, beloond worden met prestigieuze prijzen. Op dit forum komen stakeholders uit alle lagen van de voetbalindustrie samen. Deelnemers, sprekers en exposanten komen uit Turkije, Oost-Europa en Rusland, maar eveneens afgevaardigden van heel wat West-Europese voetbalploegen die hun winterstage in Turkije gepland hadden.  

SoccerLAB, een succesvolle spin off van Uhasselt, is een managementsoftware voor clubs, academies en federaties. Ze maken sportclubs succesvoller door video -en data analyse van spelers, teams, wedstrijden en trainingen centraal te beheren. SoccerLAB ondersteunt al meer dan 10 jaar clubs waaronder Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven, Club Brugge en Qatar Aspire Academy. Sinds begin dit jaar is SoccerLAB onderdeel van De Cronos Groep en gevestigd aan de Corda Campus in Hasselt.

Related Post

Post Not Found.